Odată cu venirea zilelor călduroase și lungi, apare veșnica întrebare: “unde ieșim în București?” Într-un oraș supraîncărcat și agomerat, betoanele încinse ne îndeamnă să fugim către colțurile de natură ascunse ale orașului, pentru un moment de respiro și relaxare. Grădina Caro este chiar unul dintre aceste tipuri de “sanctuare urbane”. În incinta ei, poți găsi nenumărate locuri prielnice pentru puțină relaxare și o gamă variată de activități, atât pentru tine, cât și pentru întreaga familie.

5 lucruri pe care le poți face în Grădina Caro

Grădina Caro este perfectă pentru o mulțime de escapade urbane, în funcție de nevoia ta sau de activitățile pe care vrei să le faci. Aproape în fiecare colțisor, la noi poți găsi toată intimitatea și relaxarea necesare unei zile de răsfăț.

#1 Birdwatching pe lac

Când nu știm unde ieșim în București, e momentul de încercat ceva nou! Pe lac la noi poți face birdwatching. Câteva momente pe marginea lacului, admirând frumoasele păsări de la noi îți pot oferi un spectacol fascinant despre viață. Familii de rațe care explorează suprafața apei, lebede care își petrec aici zilele în tihnă – ai ocazia perfectă pentru nenumărate descoperiri. În plus, acest tip de petrecere a timpului liber oferă ocazia perfectă pentru a te reîncărca și reconecta cu natura.

#2 Petrecere privată de weekend în zona de hamace

Nu puțini sunt cei care se întreabă în acest sezon unde pot să se relaxeze într-un hamac în București sau unde îl pot monta pe al lor. Grădina Caro are o zonă special amenajată – La Hamace – chiar în mijlocul naturii. Aici poți organiza lejer o mică petrecere alături de prieteni și familie. Un grătar delicios, senzația ierbii răcoroase sub tălpi și adierea vântului cât lenevești în hamac – aceasta este rețeta unui weekend perfect. Fie că optezi să mergi cu familia sau cu gașca de prieteni, îți garantăm că vei pleca de la noi reîncărcat cu energia pozitivă a grădinii noastre.

#3 Drinkuri răcoritoare și delicioase pe lac

Fie că vii în weekend sau seara după birou, în Grădina Caro te poți relaxa savurând un cocktail delicios în zona de lânga lac. Dumbrava Minunată este chiar colțișorul perfect de la Caro în care poți să te bucuri de un drink, poți povesti cu prietenii – toate cât timp admiri peisajul și te bucuri de adierea vântului prin frunze. Ce poate fi mai grozav de atât într-o zi caniculară de vară? Când nu știm unde să ieșim în București, lacul și priveliștea lui, văzută de la Caro, devin o opțiune de top.

#4 Pizza & drinks pe terasa Glucoza Bar

Odată cu redeschiderea terasei Glucoza Bar, un nou colțișor de la Caro este disponibil pentru seri de networking after work, în compania prietenilor sau colegilor de muncă. Executive Chef Cristian Paterău a pregătit pentru acest sezon nenumărate preparate delicioase care îți vor face seara cu mult mai aromată. Designul minimalist-industrial completat de natura vie îți vor transforma ieșirea de după birou într-o amintire extrem de plăcută.  

#5 Grădina Caro – oaza perfectă pentru pauza de masă.

Pe domeniul Caro este ușor să găsești un loc pentru o mică pauză. Dacă lucrezi în zonă, o pauză de prânz petrecută la noi pe iarbă, pe lac, într-unul din spațiile verzi sau în grădină, este o idee perfectă. Îți va da chiar respiro-ul necesar pentru a te întoarce după prânz la lucru cu forțe proaspete.

Te așteptăm la Hotel Caro pentru a profita de toate locurile verzi care răspund cel mai bine la întrebarea “unde ieșim în București?”. Profită de fiecare colțișor verde și bucură-te de o vară plină de răcoare la noi în grădină, alături de cei dragi! Te poți abona în subsolul paginii, la newsletterul hotelului Caro pentru a primi direct pe e-mail toate noutățile.

VEZI TOATE ARTICOLELE