Terase LA CAROUn colț verde fabulos

Relaxarea nu a fost niciodată mai aproape!

Ia o pauză de la agitația orașului, descoperă natura și gustul unei cafele savuroase, într-un colț verde al Grădinii Caro.

 „la Hamace” totul vorbește despre relaxare: hamacele suspendate sub stejari, șipotul apei din mica noastră cascadă, gustul cafelei de specialitate de la terasa cochetă.

Oferă-ți timp pentru o lectură captivantă, primește energia pozitivă și răsfață-te cu sucuri proaspete sau un smoothie delicios! Iar dacă vrei să împărtășești experiența și să organizezi un eveniment special aici, contactează-ne și îl plănuim împreună, în cele mai mici detalii. 

VEZI MENIUL

LA HAMACEEvenimente speciale “La Hamace”

Proiecții de filme, piese de teatru și evenimentele “Caro Cultura”În fiecare vară, aici se stabilește “cartierul general” pentru Caro Cultura, proiectul nostru de suflet, prin care ne dorim să susținem reconstrucția culturală a Bucureștiului. De la piese de teatru la proiecții în aer liber de filme, la Hamace devine un spațiu unde iubitorii artelor se conectează și se delectează într-un spațiu animat de creație și expresie culturală. 

PROGRAM & CONTACT Program la Hamace:

Pentru evenimente private, relaxare și CARO Cultura

Contact:

Program:
Luni – Vineri: 11:00 – 21:00 Coffee & Chill
Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 21:00 Brunch & DJ Party

Contact:
(0748) 111 363

CONTACTEAZĂ-NE

Restaurante LA CAROAlte restaurante CARO

Pentru toate gusturile și momentele zilei

RestaurantLa Vitrine

Animat, elegant, în trenduri vibrante

VEZI RESTAURANTUL

Wine bar1000 de Chipuri

În wine bar-ul „1000 de Chipuri” poți alege dintre peste 500 de vinuri din întreaga lume, care-ți vor armoniza simțurile și-ți vor deschide mintea. Pe timpul verii, te poți bucura și de terasă.


VEZI DETALII

TERASATerasa Glucoza

Mâncare delicioasă, băuturi speciale și atmosferă minunată în aer liber. Perfectă pentru zilele călduroase ale verii.

VEZI DETALII
gradini de vara bucuresti

MIC DEJUNRestaurantul Clasic

De la terase de cocktail în stil chic industrial, la restaurante elegante, de la hamace boeme, la un wine bar unic și un club de fitness cu dotări de ultimă generație.

VEZI DETALII