Bine ai venit Servicii și facilități

Toate camerele Caro sunt confortabile, luminoase și au priveliște asupra domeniului.
Oferta noastră este extrem de versatilă: același standard de confort, cu facilități diverse, care satisfac nevoile fiecărui oaspete.

30ANI
5RESTAURANTE
5HaSPAȚIU VERDE
7SĂLI EVENIMENTE
184CAMERE
9STAȚII ELECTRICE

Facilități hotel

Recepție 24/7. Cameră de bagaje. Spălătorie, uscătorie, dispozitiv de lustruire pantofi. Chioșc cu informații pentru turiști. Personal poliglot, în limbile engleză, italiană, spaniolă. Seif la recepție. Serviciu de trezire dimineața, la cerere. Modalități de plată / valute: euro, dolari, Visa/Mastercard, Amex. Facilități speciale pentru persoane cu dizabilități. Pet friendly hotel.

AFLĂ MAI MULTE

Camere de 4* cu confort premium

Toate camerele Caro de 4 stele sunt confortabile, luminoase și au priveliște asupra domeniului. Au aer condiționat, Internet WiFi si IPad gratuit. Room service. Toate camerele sunt de nefumători.

AFLĂ MAI MULTE

Evenimente la CARO

De la evenimente sociale, nunți, botezuri și aniversări la evenimente de companie, lansări, expoziții, conferințe sau evenimente culturale, spectacole, show-uri și competiții, la CARO avem săli și spații versatile, pe care le putem adapta oricărui eveniment.

AFLĂ MAI MULTE

Restaurante și terase

Trei terase de cocktail în stil chic industrial, două restaurante elegante, un wine bar si un lounge bar – gusturile CARO te vor surprinde și vor da tonul unor momente pline de inspirație.

AFLĂ MAI MULTE

Piscina și sala de fitness

Acessul la sala de sport și la piscina interioară World Class este gratuit pentru oaspeții cazați în camerele de 4 stele.

AFLĂ MAI MULTE

400 Locuri de parcare la CARO

Facilități de parcare, dotate cu un sistem modern de acces control, pentru 400 de autoturisme. Pază și supraveghere video 24h 7 zile din 7. Tariful parcării este 10lei/oră sau 50lei/zi. Un loc de parcare anume nu poate fi rezervat în avans dar, de obicei, există locuri disponibile. Pentru abonamente lunare vă rugăm să ne trimite-ți un email la: sales@carohotel.ro. În parcare sunt nouă stații de încărcare pentru mașini electrice, iar trei sunt de tip fast charge,

AFLĂ MAI MULTE

Transfer aeroport Henri Coandă – CARO

Clienții CARO beneficiază de transport cu microbuzul de la sau către aeroportul Henri Coandă. Contactați-ne cu cel puțin o zi înainte pentru a programa transferul. Prețurile încep de la 9 Euro / persoană (pentru 3 persoane în mașină), 10 Euro/ persoană (2 persoane în mașină) și 18 Euro/ persoană/mașină.

AFLĂ MAI MULTE

Biciclete gratuite de la recepția hotelului

Dacă îți place mișcarea în aer liber sau plimbările urbane, la Caro găsești biciclete Pegas cu care să explorezi domeniul și orașul! Bicicletele pot fi oferite în măsura disponibilității, în fiecare zi, între orele 08.00 – 20.00, de la recepția hotelului.

AFLĂ MAI MULTE