CAROMai mult decât un hotel

Povestea noastră

Despre familie, natură, cărămidă roșie și farmecul stilului industrial.

Bine ai venit La CARO

Bine ați venit în universul CARO, un resort urban care așteaptă să fie descoperit și explorat în toată profunzimea sa captivantă.

CARO este mai mult decât un hotel de 4*. Este o comunitate pentru cei care își aleg biroul aici. Un resort urban pentru bucureșteni și turiști. Un loc în care albastrul lacului, verdele grădinii și roșul cărămizilor creează un decor viu și vibrant.

Este, în același timp, povestea unei afaceri de familie, crescută cu pasiune și suflet de-a lungul timpului.

Stilul arhitectural al clădirii datează din perioada interbelică, iar fațada originală a Hotelului CARO a fost construită în anul 1930. În era comunistă, terenul găzduia o fabrică de glucoză, care a dat și numele străzii din apropiere. Am optat să conservăm amprenta industrială în design, în detalii surprinzătoare și chiar în denumirile spațiilor de relaxare. Pentru că memoria trebuie păstrată, credem noi, și reintegrată în viața orașului. Cărămida roșie, accentele metalice, mașinăriile recondiționate, culorile calde și texturile vibrante, toate acestea sunt mărturii ale diverselor etape din viața palpitantă a acestui loc.

Am creat un domeniu unic, care așteaptă să fie explorat, până când devine parte din povestea fiecărui oaspete. Situat în mijlocul naturii, înconjurat de un parc cu ieșire directă către Lacul Tei și, în același timp, aflat în zona principală de business a Bucureștiului, CARO îmbină istoria locală și atitudinea inovatoare. Aici, legenda urbană se împletește perfect cu designul contemporan.

Fă un tur virtual și descoperă CARO!

Bine ai venitDomeniul CARO

Cinci hectare de activități relaxante, unde mintea și trupul se pot reconecta. Fabrica de Glucoză a devenit între timp o fabrică de verde – un producător neobosit de aer proaspăt, care găzduiește nenumărate activități.

Fă o plimbare pe domeniul Caro și vei simți infuzia de energie! Începe cu Terasa Glucoza, savurează un cocktail delicios, apoi continuă drumul către pajiștea de lângă lac. Ai ajuns în Dumbrava Minunată, unde poți medita pe fundalul ciripitului de păsări în timp ce te relaxezi într-unul dintre foișoarele decorate cu fier forjat.  

Lacul te va ademeni preț de câteva selfie-uri.
Străbate apoi pajiștile verzi și descoperă mașinăriile ascunse, urme prin care poți recompune ușor trecutul industrial al domeniului.

Deschide o carte, gustă un smoothie „La Hamace”, apoi îndreaptă-te spre „La Vitrine” și găsește culoarul secret care te duce „La Catarge”: terasa unde poți surprinde un apus bucureștean nefiltrat de clădiri, în întreaga lui splendoare.

Facilități CAROFacilitățile de care te poți bucura la CARO

Restaurante și Wine bar

Terase și Baruri

Lac și natură

Concierge

Parcare cu 400 de locuri

Internet wireless

Transport aeroport

Biciclete gratuite

Recepție 24/7

Personal poliglot

Club de fitness, piscină și saună

Cameră de bagaje

Facilități pentru persoane cu dizabilități

Spălătorie / curățătorie

Pet-friendly

Modalități variate de plată

Acesul la sala de sport și la piscina interioară World Class CARO este gratuit pentru oaspeții cazați.

Parcare la CARORegulament Parcare

Consultă aici regulamentul nostru pentru parcarea la CARO