RESTAURANTE LA CAROGustul verii la Glucoza Bar

Cocktailuri fabuloase și cea mai bună pizza

Deschidem Terasa Glucoza vara, când verdele Grădinii Caro înconjoară această oază de relaxare de la CARO.

Design minimalist și jucăuș, cu detalii surprinzătoare, materiale naturale și o paletă de culori pastelate și luminoase creează un spațiu încântător.

Servim cea mai bună pizza, proaspăt scoasă din cuptor, dar și paste, burgeri și o selecție de gustări preferate de gurmanzi. 

GlucozaSeri cu prietenii la Glucoza Bar

After work drinks lângă piscinăIa-ți prietenii și vino la Terasa Glucoza pentru a te relaxa seara, după programul de lucru, pentru ca fiecare pahar să fie un toast la reușitele de peste zi! Cocktailuri colorate și o atmosferă relaxată și intimă – ce mod mai plăcut de a încheia o seară de vară?

PROGRAM & CONTACT Program Glucoza:

Rămânem deschiși pentru oaspeții Caro Hotel!

Contact

Program:
Luni – Duminică: 12:00 – 23:00

Rezervări:
021 208 4197

CONTACTEAZĂ-NE

Restaurante LA CAROAlte restaurante CARO

Pentru toate gusturile și momentele zilei

RestaurantLa Vitrine

Animat, elegant, în trenduri vibrante

VEZI RESTAURANTUL

Wine bar1000 de Chipuri

În wine bar-ul „1000 de Chipuri” poți alege dintre peste 500 de vinuri din întreaga lume, care-ți vor armoniza simțurile și-ți vor deschide mintea. Pe timpul verii, te poți bucura și de terasă.


VEZI DETALII

MIC DEJUNRestaurantul Clasic

De la terase de cocktail în stil chic industrial, la restaurante elegante, de la hamace boeme, la un wine bar unic și un club de fitness cu dotări de ultimă generație.

VEZI DETALII

TERASA La Hamace

Atmosferă boemă în mijlocul Grădinii Caro. Savureaza o cafea sau un cocktail la umbra copacilor sau, dacă preferi, într-unul dintre hamace!

VEZI DETALII