Restaurante LA CARO Punct de întâlnire, dar și spațiu de relaxare

Locul perfect pentru relaxare la o cafea sau pentru întâlniri casual de business

Cu canapele comode și lumină naturală, lobby barul are 20 de locuri și este împărțit în două zone: una lângă intrarea de lângă Restaurantul La Vitrine, și una vizavi de Recepție.

Dacă prima este mai potrivită pentru o gustare între mese (cafea, patiserie, quesadilla, salate, sandwich-uri), cea de-a doua este perfectă pentru scurte întâlniri de business.

În plus de asta, de când trendul remote work s-a instalat definitiv, tot mai mulți oameni aleg să transforme ziua de lucru într-o experiență plăcută.

LOUNGERemote work de la CARO

Productivitatea se îmbină perfect cu atmosfera relaxantăDe când trendul remote work s-a instalat definitiv, tot mai mulți oameni aleg să transforme ziua de lucru într-o experiență plăcută. Ia-ți laptop-ul și încearcă o zi de lucru de la Caro. Lobby Bar-ul are canapele confortabile, wi-fi de mare viteză și o cafea delicioasă. În plus, ești lângă Terasa și Restaurantul La Vitrine, dacă-ți dorești un prânz delicios sau o pauză de relaxare. Creativitatea se exprimă mai ușor într-un mediu confortabil și chic, unde munca devine o plăcere!

PROGRAM & CONTACT Program Lobby Bar:

Rămânem deschiși pentru oaspeții Caro Hotel!

Program:

Program:
Luni – Duminică: 08:00 – 23:00

CONTACTEAZĂ-NE

Restaurant La Vitrine

Animat, elegant, în trenduri vibrante

VEZI RESTAURANTUL

Wine bar1000 de Chipuri

În wine bar-ul „1000 de Chipuri” poți alege dintre peste 500 de vinuri din întreaga lume, care-ți vor armoniza simțurile și-ți vor deschide mintea. Pe timpul verii, te poți bucura și de terasă.


VEZI DETALII

TERASATerasa Glucoza

Mâncare delicioasă, băuturi speciale și atmosferă minunată în aer liber. Perfectă pentru zilele călduroase ale verii.

VEZI DETALII

MIC DEJUNRestaurantul Clasic

De la terase de cocktail în stil chic industrial, la restaurante elegante, de la hamace boeme, la un wine bar unic și un club de fitness cu dotări de ultimă generație.

VEZI DETALII