Bine ai venit Afacerile de succes aleg CARO

Nu doar un spațiu pentru birouri, ci o comunitate de business și toate facilitățile unui resort urban

CARO

CARO este alegerea ideală pentru companiile care caută un loc central, dar totuși liniștit, pentru activitățile lor de afaceri.

Situat în inima zonei de afaceri din nordul Capitalei, pe Bulevardul Barbu Văcărescu, CARO oferă un mediu prielnic companiilor și relaxării într-un cadru natural.

Spații de birouri într-o clădire construită în stil industrial chic, o curte întinsă pe cinci hectare, un parc privat cu ieșire către lac, terase răcoroase, perfecte pentru relaxare și networking în mijlocul naturii, winebar și restaurante cu o varietate de preparate culinare – iată doar câteva dintre avantajele de care se bucură membrii comunității noastre de business. 
Pe lângă atmosfera relaxantă și facilitățile excelente – parcare generoasă, stații de încărcare pentru mașini electrice, săli de conferințe pentru întâlniri de afaceri, un centru de wellness cu piscină, salon de coafură și multe altele – CARO este alegerea ideală pentru companiile care caută un loc central, dar totuși liniștit, pentru activitățile lor de afaceri. 

Vă mulțumim că ați ales Caro pentru afacerile și momentele de relaxare!

În comunitatea de business CARO