După un program încărcat tot ce ai nevoie e un moment de relaxare. Sau două momente – în natură, în portocaliul de toamnă, într-un decor idilic. De la grădini înconjurate de copaci, la terase pe malul lacului, orașul ți le oferă pe toate atunci când te gândești unde ieșim în București. Te provocăm să le descoperi pe domeniul Caro – șansa e ca odată ce vei citi mai departe să te îndrăgostești de atmosferă sau să-ți închei anul aici.

Grădina Dumbrava Minunată – terapie de toamnă

Dacă nu-ți spune nimeni unde ieșim în București, nu ai ști că pe bulevardul Barbu Văcărescu se ascunde un loc căutat mai ales pentru liniște și inspirație. Odată ce treci de bariera din fața hotelului Caro și intri în curte, mergi drept înainte și apoi faci dreapta pe alei până dai de un peisaj desfășurat pe mii de metri: pajiști și copaci, natură cât vezi cu ochii și Lacul Tei –  o zonă atât de întinsă că seamănă mai mult cu o fabrică de verde decât cu o grădină. Te așteaptă foișoarele decorate cu fier forjat, ciripitul păsărilor pe fundal, inclusiv o terasă cu adăpost în caz de ploaie sau vânt – un moment în natură nu poate fi mai idilic de atât. Aici nu se servește mâncare, totuși îți poți comanda un capuccino de la barurile și terasele de pe domeniu și să-l savurezi într-un apus de soare spectaculos.

La Catarge – culoarul secret spre o mică Deltă

Împărțind aceeași adresă cu cea a hotelului Caro, acesta este locul cel puțin știut de pe domeniu. Ca o prelungire a hotelului, culoarul care te duce La Catarge se ascunde după terasa restaurantului La Vitrine și îți dezvăluie Lacul Tei de explorat de la înălțime: o Deltă în formare cu păsări sălbatice care sunt hrănite în fiecare zi. Dacă la întrebarea “unde ieșim în București?” răspunsul va fi La Catarge, probabil acest loc va rămâne fără secrete după câteva petreceri în aer liber, care se pot organiza aici.

La Vitrine – vitrina cu vedere la lac

Următoarea destinație pe care ți-o recomandăm atunci când te gândești unde ieșim în București este caldă și relaxantă, cu un design industrial chic. Restaurantul La Vitrine cu terasă te ferește de agitația orașului. Vei descoperi noul meniu proaspăt lansat în această toamnă, ambient turcoaz, atmosferă de lounge. Terasa are canapele confortabile și este dotată cu energie pozitivă, plus încălzitoare pentru zilele răcoroase. Odată ce ești aici, savurând un cheesecake, e ușor să uiți că ești atât de aproape de centrul Bucureștiului!

Wine Bar 1000 de Chipuri – lumea vinurilor din lumea întreagă

Ai agenda foarte încărcată odată cu întoarcerea din vacanță? Te așteaptă multe întâlniri pe final de an? O degustare care-ți armonizează simțurile te ajută cel mai bine să rezolvi tot ce ți-ai propus –  răsfăț, atmosferă însuflețită și o conversație relaxantă la un pahar de vin bun. Adică o vizită la wine bar-ul 1000 de Chipuri, unde poți alege dintre 500 de vinuri din întreaga lume. În plus, toată luna Decembrie ești întâmpinat cu vin fiert sau vin spumant și muzică ambientală, iar în fiecare zi vei găsi pachete de degustare speciale cu vinuri, preparate tradiționale sau tapas.

Te oprești pentru o clipă de meditație în natură, iar pentru o cină savuroasă alegi cele mai noi preparate La Vitrine. Știm că rețeta unei seri perfecte care te deconectează de la stresul de peste zi se inspiră din natură și din arome fine. Și pentru ca experiența ta să fie completă alege-ți următoarea destinație preferată și lasă-te inspirat – de preparate, de vibe, și mai ales de frumusețea toamnei fără limită pe care poți să o redescoperi în fiecare zi pe domeniul Caro!

VEZI TOATE ARTICOLELE