Terasa La Hamace are un nou look care vă invită la relaxare. Un bar alb, mese si scaune colorate nesofisticat, ne duc cu gandul la simplitatea țărilor meditareneene. Hamacele te invită să te așezi retras, la umbra copacilor impunători, fie că vrei să te bucuri de lectura preferată, fie că îți dorești doar să stai în liniște cu gândurile tale. 

Cunoaștem beneficiile apei așa că vă invităm cât mai aproape de mica noastră cascadă. Sunt zile călduroase de vară când simțim mai mult ca oricând nevoia apropierii de natură. Terasa La Hamace este colțul nostru fabulos, plin de verde, unde totul vorbește despre starea de bine. De primăvara până toamna, grădina Caro este locul în care te poți regăsi, unde poți evada cu adevărat din agitația Bucureștiului.

Descoperă noul meniu al terasei. Este minimul necesar pentru o zi perfectă.  Te vom energiza cu o cafea absolut senzațională, cu sucuri de fructe proaspete și te vom răsfăța cu un pahar de prosecco sau poate….un gin tonic. Este locul ideal de unde poți lucra în siguranță, unde poți povesti ore întregi cu prietenii, locul unde îți poți recâștiga energia.

Te așteptăm să vezi ce poate fi acest loc pentru tine!

VEZI TOATE ARTICOLELE