Hotel Caro a început să își sărbătorească primul sfert de secol prin găzduirea în Grădina Caro a două dintre cele mai așteptate evenimente din București: fantasticul Dinner in the Sky și deliciosul Festin la Caro, care împreună au format cel mai spectaculos picnic din București la iarbă verde!

Astfel, în Grădina Caro din Nordul Bucureștiului au venit, în weekendul 3-5 mai, peste 10.000 (!)  de persoane pentru a se bucura de vremea senină de primăvară, dar și de experiențe culinare deosebite. Familiile cu copii au avut parte de un weekend plin de joacă și distracție la iarbă verde pe cele 5 hectare de proprietate de la malul lacului Tei, iar grupurile de prieteni sau îndrăgostiții au savurat bere artizanală și preparate internaționale create după rețete autentice și originale, sau și-au încântat simțurile cu o masă la înălțime… la propriu și la figurat! Acest picnic din București a adus food trucks chiar în Grădina Caro, și astfel, primul weekend al lunii mai 2019 a fost un deliciu în oaza urbană din Nordul Capitalei!

Trei zile și trei nopți la iarbă verde în Grădina Caro

Picnicul din București la iarbă verde a avut atmosfera, dar și durata sărbătorilor din basme, adică 3 zile și 3 nopți! Cele 20 de vanuri cu burgeri, pizza, waffles, seafood, ethnic food, bere artizanală și cocktailuri originale au făcut deliciul celor prezenți în Grădina Caro în primul weekend de mai 2019. Sub deviza transformată în hashtag, #festinnufestival, evenimentul de weekend a însemnat o evadare din cotidian pe 5 hectare de grădină și pajiște verde, cu cele mai cunoscute și apreciate preparate culinare internaționale, dar și cu muzică chill pe timpul zilei, care avea sursa în music vanul Jacq Pot. Muzica a fost unul din ingredientele secrete care a creat o ambianță perfectă la picnicul urban din Grădina Caro!

Seara s-a lăsat cu party în interior: djdox și Brugner au asigurat distracția de sâmbătă seara, iar DJ Alexincase (VRTW Artists), Moss Farai & D:moods au deschis, respectiv încheiat Festinul cu beaturi ritmate care au făcut ca serile de weekend din Grădina Caro să fie și mai memorabile. În plus, Liviu Zamora și Funk Flow au animat și ei picnicul din București sâmbăta, până la lăsarea nopții.

Vanurile cu preparate premiate la concursurile de nișă au sosit vineri în parcarea Hotel Caro și și-au deschis bucătăria pentru a servi participanții la evenimentul social #Festin în Grădina Caro. Cel mai bun burger, cel mai bun hot dog sau cea mai gustoasă mâncare ethnic din țară s-a putut savura pe pătura de picnic sau în unul din hamacele noi și confortabile din Grădina Caro, de la malul lacului Tei. Varietatea de bere artizanală a potolit setea și a surprins simțurile cu gustul aromat, pe alocuri exotic. O serie de cocktailuri, limonade dar și cafelele de specialitate au satisfăcut toate gusturile prezente la picnicul din București de pe Barbu Văcărescu 164A. Cel mai spațios colț de natură privat din Capitală a fost locul perfect pentru o ieșire de weekend cu familia, prietenii și animalele de companie, încă o dovadă a faptului că mâncarea și muzica  îi aduc pe toți laolaltă <3

Chiar în timpul evenimentului, în Grădina Caro s-a putut face și mișcare. De la mic, la mare, participanții la Festin în Grădina Caro s-au energizat în spațiul amenajat în zona clubului World Class. Sâmbătă s-au ars caloriile, preț de o oră, la cycling cu Elena Trîncă, iar duminica, programul de mișcare a durat patru ore și a fost pe categorii de vârstă: cei mici au avut Kids Class cu Diana Oprea, iar cei mari au putut participa fie la Circuit Training, fie la ora de Zumba cu Cristina Mustațea, dar și Body Combat cu Elena Trîncă. Cei care nu au participat la activitățile organizate de World Class au putut să joace badminton sau să se distreze cu frisbee-ul și cățelușii lor pe iarba verde de la Caro.

Picnic în București cu Dinner in the Sky: arome la înălțime

În primul weekend de mai, atunci când gândurile zboară spre vară, la vacanță și la experiențe remarcabile, soluția a venit la iarbă verde, în Grădina Caro: Dinner in the Sky, invitația de a gusta preparate rafinate deasupra Bucureștiului. Dinner in the Sky este un concept inedit, practicat în jurul lumii și care, de câțiva ani, a sosit și în România pentru a satisface pofta de senzații unice. La Dinner in the Sky pot încăpea 22 de persoane pe platforma suspendată la 50 de metri deasupra pământului unde se servește o masă cu adevărat memorabilă! Plutind deasupra pământului, Dinner in the Sky aduce o nouă perspectivă asupra meselor de la evenimente sociale, dar și corporate.

Platforma Dinner in the Sky a reprezentat cireașa de pe tortul Festinului din Grădina Caro, căci aici s-au servit deserturile preparate de către Chef Cristian Paterău: două tipuri de desert cu frișcă, ciocolată, căpșuni glazurate și fructul pasiunii. În cele trei zile de picnic în București, platforma DITS a urcat de 31 de ori, și astfel, peste 600 de persoane s-au bucurat de o experiență desprinsă parcă din filme!

Printre participanții la Festin în Grădina Caro s-au numărat și reporteri TV, bloggeri și alte personalități din presă, precum Dana Luțu (Kanal D), Andreea Seba și Mihaela Tomescu (TVR), Adina Vîlcea (Prima TV și blogger), Luminița Luca (Ghidul miresei), Cristina Cojucar Toma (Replica Vedetelor), Elena Stoichiță (OK Magazine), Cristi Dandes (Food of Bucharest) și bloggerii & influencerii Bogdan Vulpescu și Alina, Mihaela Gurău, Marian Crăciun, Mădălina Mișu, Mădălina Ene si Mariana Sebe (PR Avenue).

Hai la Caro!

După primul sfert de veac, Grădina și Hotel Caro sunt parcă mai fresh ca niciodată. Cu evenimente sociale și corporate mereu de actualitate, restaurante cu priveliște și meniuri cu noi twisturi, dar și camere de 4 stele smart, Hotel Caro este destinația numărul 1 din Nordul Capitalei. Poarta sa este mereu deschisă și, dincolo de arcadele din cărămidă din Bulevardul Barbu Văcărescu 164A, se află hotelul; apoi, printre alei liniștite sau luând-o pe scurtăturile ascunse, ajungi la malul lacului Tei și în Grădina Caro – o oază urbană secretă ce merită să fie descoperită!

La Caro vii pentru a te relaxa, a te bucura de liniștea acestui colț de natură și pentru a participa la evenimente unice în București. Aici poți veni pentru birdwatching în tihnă, sau pentru a le oferi celor mici amintiri de neuitat – cum se întâmplă la Caro Summer Camp. În Grădina Caro îți poți organiza nunta sau cununia la care visai sau botezul mult așteptat. Aici poți face yoga în aer liber sau poți sta într-un hamac super relaxant. Tot aici, savurezi vinuri alese, respiri aer mai curat și mai răcoros și îți încânți privirea cu peisajul verde.

Dacă ne-ai trecut pragul la Festin, te mai așteptăm pe la noi să încerci experiența Caro de zi cu zi! Iar cei care încă nu ne-au vizitat sunt norocoșii care vor fi surprinși cu adevărat de frumusețea pe care o vor descoperi aici. Weekendul 3-5 mai a marcat startul seriei de evenimente dedicate celor 25 de ani Caro. Urmărește Hotel Caro pe Facebook și abonează-te la newsletterul nostru pentru a descoperi următoarele evenimente! #CARO25ani

 

VEZI TOATE ARTICOLELE