Sezonul primăverii a însemnat dintotdeauna reînnoirea, fertilitatea, renașterea naturii și a vieții – nu este de mirare că este momentul în care întreaga lume sărbătorește Femeia. De Ziua Internațională a Femeii, 8 martie, Hotel Caro vine cu o ofertă de neratat pentru toate doamnele și domnișoarele: sunteți invitate să vă alăturați evenimentului Sweet like a Candy din elegantul restaurant La Vitrine! Profitați de una dintre cele mai distinse oferte de 8 martie 2019 la restaurantul de 4 stele La Vitrine, situat în incinta Hotelului Caro, și veniți să petreceți o seară specială, cu un meniu internațional și entertainment de calitate. Aici, vă așteaptă mai multe surprize plăcute care îți vor aduce zâmbetul pe buze pe parcursul unei seri în care vii alături de prietenele tale să vă sărbătoriți frumusețea și succesul.

”Sweet like a candy”

Am creat evenimentul ”Sweet like a candy” pentru că știm că puține lucruri sunt mai plăcute pe lume ca zâmbetul unei femei. Pentru această petrecere ne pregătim cu cele mai bune servicii și facilități pentru  invitatele noastre, pentru ca acestea să se simtă ca în al nouălea cer de ziua lor! Oferta de 8 martie 2019 din restaurantul La Vitrine este prilejul de a-ți surprinde prietenele cele mai dragi cu o invitație la evenimentul nostru. Acesta va începe la 19:00 și va dura până la 23:00, câteva ore pe parcursul cărora veți face o călătorie culinară spre ținuturi exotice și vă veți distra copios, așa cum numai fetele știu să o facă!

La sosirea în restaurantul La Vitrine, veți fi întâmpinate cu un welcome drink spumant, care va da tonul veseliei pentru întreaga seară, dar și cu o surpriză pe care o veți descoperi la fața locului și pe care știm că veți dori să o păstrați ca amintire în fotografiile voastre din această seară! Programul de entertainment include un DJ set care vă va da pofta de dans, un caricaturist talentat care va aduce zâmbetul pe chipurile tuturor, dar și un show de stand-up comedy special dedicat. Cu oferta de 8 martie 2019 de la restaurantul La Vitrine, veți avea cea mai reușită seară, petrecută alături de cea mai aleasă companie: ca-ntre fete. Faceți de pe acum loc în memoria telefonului, căci în această seară veți face o sumedenie de selfies ce vor stârni aprecierile tuturor cunoscuților voștri!

Dinner, drinks & a show sunt întotdeauna ingredientele unei seri reușite, și-n plus, la Caro se află și multe alte elemente care transformă timpul petrecut aici în niște amintiri prețioase: un restaurant modern și elegant cu priveliște spre lacul Tei pe care înoată rățuște și alte specii de păsări, o grădină verde, și servicii de calitate care încântă întotdeauna oaspeții sosiți la noi.

Răsfăț culinar cu oferta de 8 martie 2019 de la restaurantul La Vitrine

V-am promis o călătorie culinară spre ținuturi exotice, așadar, iată meniul special pentru evenimentul Sweet like a candy: tapas, inspirate din gastronomia Peninsulei Iberice! Delicioasele tapas vor fi servite în seara evenimentului în sistem pass around și vor fi cu:

 •          Ton și ou de prepeliță
 •          Cremă de roquefort și strugure
 •          Curcan la cuptor și sos remoulade
 •          Somon la cuptor și sos de lămâie
 •          Aspic de pasăre cu legume
 •          Chips cu crudități și crevete cu sos calypso

Meniul de băuturi constă în classic cocktails cu alcool, precum:

 •          Diki Diki (Cosmopolitan)
 •          Catwoman (Aperol Spritzer)·  
 •          Ahi Mama (Mojito)

Avem și o listă de mocktails (cocktailuri non alcoolice) delicioase, cu denumiri pe măsura stilului vostru:

 •          Princess (Rainbow)
 •          Snow white (Red Passion)
 •          Baby girl (Green Apple)

Oferta noastră de 8 martie 2019 la restaurant La Vitrine nu se termină aici! Incluse în meniul special al serii vor fi incluse și dulciuri – de la fructe proaspete, la deserturi home made dar și fina vată de zahăr, creată pe loc. Petrece o seară delicioasă alături de fetele tale sweet like a candy! Pregătește-te din timp cu o rezervare pentru seara lui 8 martie 2019 și vino împreună cu prietenele tale să vă bucurați de o seară care este întru totul dedicată vouă!

Vineri, 8 martie, 19:00-23:00

Preț pachet: 125 RON/persoană.

Capacitate: 100 locuri

 

VEZI TOATE ARTICOLELE