Alb-auriu, vanilie, șampanie. Nuanța potrivită în culoarea potrivită este extrem de importantă pentru orice mireasă, dar la fel de mult contează stilul personal. De la funde supradimensionate care atrag toate privirile, la pelerine din bijuterii încărcate de cristale și perle, de la cape cu broderii delicate și mâneci feminine în formă de fluture, la voaluri extra-lungi cu personalitate – acestea sunt, printre altele, tendințele pe care miresele le au în vedere în 2018.

Îndrăzneață, sofisticată sau romantică

Tonul îl dă în fiecare an Târgul de Nunti de la Londra, unde ținutele pe care le poartă manechinele inspiră miresele din toate colțurile lumii. Dar cum ar arăta petrecerea de nuntă a unei astfel de mirese? Începe pe covorul roșu, cu mirii care își primesc nerăbdători invitații, într-un cadru pitoresc, fără filtre. De ce nu lângă un lac natural, unde soarele își scaldă tandru lumina roșiatică înainte să apună? O alegere inspirată, dacă ținem cont că reîntoarcerea la natură este o manieră excelentă de a celebra momentul de început din viața de cuplu. Mai ales când parfumul florilor, verdele peisajului și ciripitul păsărilor te desfată într-una din cele mai frumoase locații de nuntă în București cu grădină. Citește mai departe un exemplu concret.

Ne-am dorit mai mult decât o sală obișnuită de ballroom. De aceea am ales Grand Ballroom de la Hotel Caro unde încap 150 de oameni – 300, la capacitate maximă. Cu ieșire la grădină unde am avut câteva măsuțe de cocktail, o fântână arteziană, pajiște înverzită, copaci, un șemineu și o priveliște spre lac. A fost exact cum ne-am dorit, pentru că ne-a oferit totul. – Maria și George, Nuntă la Caro, octombrie 2017

Maria și George: nunta lor inspirată la Caro

O nuntă de poveste are și surprize pe măsură. Maria și George și-au dorit mai mult decât o sală de evenimente sau un restaurant de nunți. Le-am fost alături într-o zi blândă de toamnă pentru o nuntă în relaxată, emoționantă și jucăușă, care să le reflecte personalitatea. Decoruri din mere verzi și lavandă, la fel de surprinzătoare ca și ei. Violet, în armonie perfectă cu elementele naturale. Un candelabru strălucitor ca povestea lor de iubire. Un candy bar cu dulciurile copilăriei, de unde nu au lipsit celebrele savarine și amandine. Un ring de dans pe care ne-au arătat 5 stiluri de dans în 5 coregrafii pe 5 melodii diferite – probabil cel mai special moment al serii. Dar și mulți invitați emoționați, bineînțeles.

Oferă-ți experiența unei petreceri-călătorie pe 5 meridiane ale distracției!

Meniul nostru românesc a avut 5 feluri de mâncare: aperitiv, pește, sarmale, un fel principal cu duet din piept de pui și friptură de porc și, la final, tortul de nuntă. S-a simțit din plin experiența bucătarului Chef, o personalitate extrem de cunoscută în România, care a dus fiecare preparat la cel mai înalt nivel de rafinament – o combinație perfectă între arome, porții și plating. – Maria și George, Nuntă la Caro, octombrie 2017

Punem această experiență de top în una cele mai mari locații de nuntă din București  pe seama căsătoriei fericite pe care o au și a modului admirabil în care s-au organizat

Dar, pe lângă albumele de nuntă ale prietenilor, aveți de unde să vă inspirați dacă ajungeți la târgurile de nunți organizate în această toamnă în București  – unde ai acces la tot ceea ce îți doresți, dar și consultanță din partea organizatorilor profesioniști. Urmează să-ți spunem unde te poți întâlni cu echipa experimentată Caro pentru a primi broșura de nuntă 2018 cu detalii despre săli, meniu, servicii și surprize. 

Târguri de mirese în București

Din ziua care vă unește destinele nu pot lipsi cununile de flori și accesoriile lucrate manual. Dacă le cauți, trebuie să știi că începutul lunii octombrie aduce în oraș rochii de mireasă vintage cu dantele diafane și costume de ginere moderne la Târgul Ghidul Miresei. Târgul este deschis de pe 6 până pe 8 octombrie la Romexpo.

n ceremonia căsătoriei se crede că schimbul de verighete simbolizează putere și nemurire, iar purtarea lor în permanență consolidează iubirea mirilor. Pentru a vă lua verighetele cu străluciri diamantine, inelul de logodnă și accesoriile la care ați visat, alegeți să vă petreceți câteva zile la târgul Mariage Fest, de la Palatul Parlamentului, între 10 -12 noiembrie. De altfel, este ultima ocazie din an să vă consultați în perioada târgului cu echipa noastră de specialiști în nunți în aer liber – vă așteptăm direct la standul Caro cu oferta de nuntă completă pe 2018 care include preparate fabuloase și idei pentru a beneficia de peisajul unui colț de natură în București. Suntem deja pregătiți pentru 2018 cu nunți în aer liber, într-o manieră sofisticată.

Acum că aveți deja toate detaliile pentru a porni în organizarea unei nunți memorabile, mai rămâne să stabiliți: ce loc de nuntă ați alege de la Caro și de ce?

 

VEZI TOATE ARTICOLELE