Puține lucruri sunt mai romantice decât o nuntă în aer liber primăvara! Aceasta este una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, sezonul când dragostea parcă plutește în aer și lucrurile își urmează, armonios, cursul. Mai multe cupluri aleg să își facă nunta în aer liber în București în perioada primăverii, căci Micul Paris este un oraș mult mai romantic în acest sezon al reînnoirii, al prospețimii și al iubirii.

Pentru locuitorii Capitalei, dar nu numai,  o nuntă în aer liber în București poate duce la împlinirea celui mai frumos vis pe care îl ai alături de partenerul tău; totodată, o astfel de nuntă poate veni la pachet cu mai multe provocări care au nevoie de soluționare, pentru ca ziua voastră specială să decurgă perfect.

Descoperă oferta noastră pentru petreceri de nunți în București!

În acest articol îți prezentăm o listă de posibile situații surprinzătoare pe care o nuntă în aer liber în București le poate întâlni, precum și modalitățile de soluționare a acestora.

Nunta în aer liber în București: pro și contra

Visezi la o nuntă perfectă, la iarbă verde, însă ai nevoie de un plan de atac pentru o serie de situații surprinzătoare ce riscă să perturbe buna desfășurare a unei petreceri de nuntă în aer liber. Noi avem experiența mai multor ani de lucru în crearea evenimentelor speciale și suntem pregătiți pentru orice provocare. Astfel, am alcătuit o listă cu cele mai des întâlnite situații care, la Hotel Caro, își găsesc soluția:

  • Vremea capricioasă (ploaie, vânt)

Vremea uneori poate încurca planurile; primăvara, soarele strălucind pe cer este, în cel mai scurt timp, acoperit de norii de furtună. Mireasma florilor este purtată de către vântul care suflă cu putere și strică decorul. Visul unei nunți de primăvară, la iarbă verde, se spulberă încă de la primul tunet sau nor care anunță ploaia. Pentru că ne-am gândit la tine și fiindcă ne dorim să zâmbești pe tot parcursul evenimentului, venim cu două soluții pentru vremea capricioasă: Grand Ballroom și Sala Eminescu!

Caro Grand Ballroom se află chiar pe malul lacului, iar priveliștea naturală spectaculoasă încântă fiecare oaspete sosit aici. Când alegi această sală, ai acces facil la grădina de pe malul lacului și la un foaier încăpător, cu lumină naturală. Astfel, vă bucurați și de petrecerea de nuntă în aer liber, dar și de o sală  în care rafinamentul își spune cuvântul. Poziționarea pe malul lacului face ca Grand Ballroom să fie o sală de evenimente apreciată, căci aici priveliștea este deosebită și, în plus, este locul unde se îmbină spațiul exterior cu cel interior – oricând tu sau invitații tăi aveți nevoie de o gură de aer proaspăt, veți putea muta petrecerea în grădină imediat!

Sala Eminescu este a doua propunere pe care o avem în cazul unei stări meteo capricioase. Această sală, cu design sofisticat și cu numeroase atuuri, printre care amintim priveliștea lacului, este opțiunea potrivită pentru nunți cu un număr de invitați mai restrâns. Aici se creează atmosfera unei nunți de poveste, cu vibrații contemporane pline de stil! Lasă grijile deoparte, căci atunci când alegi Hotel Caro, nici un strop de ploaie nu îți poate strica cea mai frumoasă zi!

  • O locație insuficient de încăpătoare pentru toți invitații

Nunțile de basm, clasice sau boeme, se desfășoară fără probleme la Hotel Caro și datorită faptului că, pe lângă poziționarea într-un cadru natural deosebit, avem și spații de interior generoase, pentru evenimente de anvergură. Grand Ballroom este denumită astfel datorită suprafeței sale de 465 metri pătrați, unde poate găzdui de la 208 invitați atunci când mesele sunt așezate în stil cabaret, și până la 312 în stil banquet.

Pentru o petrecere de nuntă în aer liber în București cu mai puțini invitați, sala Eminescu cu un design elegant și priveliște spre lac este locul care ne place! Sala Eminescu dispune de aceleași facilități ale standardului de 4 stele precum Grand Ballroom, și include: sistem de sunet și lumini, ecran (4×3 m), videoproiector,  ring de dans modular, decorațiuni (aranjament festiv pentru mese). Suprafață sălii Eminescu este de 150 de metri pătrați, fiind potrivită pentru o petrecere de nuntă de până la 96 de invitați (stil banquet) sau 80 (stil cabaret).

  • O locație greu de accesat pentru invitați; problema parcării

La Hotel Caro, te bucuri de natura din Nordul capitalei la evenimentul tău special. Situat în cea mai verde zonă a Bucureștiului, Caro îmbină istoria locală și atitudinea inovatoare. Ne place sa credem ca este spațiul în care stilul arhitectural clasic urban se împletește perfect cu designul contemporan. Dorim să fim locul unde îți vei scrie povestea, începând cu nuntă în aer liber în București! Accesul spre acest hotel se face cu ușurință – hotelul se află în apropierea Promenada Mall sau a stației de metrou Aurel Vlaicu, situat la 1 km de mers pe jos față de hotel. Stația de autobuz 605 ”Muzeul Aviației” se află la doar 2 minute distanță de noi.

Avem două intrări în parcarea de 400 de locuri a Domeniului: una dinspre Șoseaua Fabrica de Glucoză, și alta de pe Bulevardul Barbu Văcărescu. Astfel,drumurile spre aeroportul Henri Coandă sau Gara de Nord se realizează în aproximativ 30 de minute de condus. Toți invitații voștri vor ajunge fără probleme la evenimentul vostru deosebit, iar problema parcării, la Caro, nu există!

  • Un spațiu fără facilități pentru copii

Domeniile Caro, cum se numește zona de 5 hectare pe care se află hotelul, este un spațiu verde perfect pentru admirat natura: pe malul lacului înoată rațele, copacii umbroși ne încântă cu aer proaspăt, iar verdeața dă senzația că am părăsit orașul și că ne aflăm în sânul naturii. În acest spațiu, copiii se distrează cel mai bine! Este spațiu suficient pentru ca ei să alerge și să se bucure de spectacolul natural, atât de rar întâlnit în mediul urban. Potecile din piatră completează decorul feeric de aici, și au un rol practic pentru organizarea de evenimente în aer liber, astfel că ținutele deosebite se vor păstra intacte pe parcursul întregii petreceri de nuntă în aer liber!

  • Lăsarea întunericului relativ devreme

La lăsarea serii, petrecerea va fi animată cu ajutorul luminilor decorative, creând astfel o atmosferă de poveste! Fotografiile voastre vor fi cu adevărat spectaculoase în acest cadru minunat.

În plus, atunci când alegi să îți faci nunta la Hotel Caro, ai la dispoziție trei decoruri deosebite pentru fotografii: malul lacului, pajiștea verde și grădina. Acest decor natural este în armonie cu visul oricărui cuplu de a avea o nuntă în aer liber în București și, fiind mai aproape de natură decât alte locații din oraș, imaginile surprinse în fotografii aici vor fi #wow!

Te-am convins?

Nu ezita să ceri o ofertă de nuntă în aer liber primăvara la Hotel Caro! Descoperă toate propunerile noastre pentru o petrecere ca-n povești pentru nunți în București! Indiferent de anotimp, la Caro soarele strălucește în zâmbetele tuturor, de la mic, la mare. 🙂

VEZI TOATE ARTICOLELE