Acum cât încă e vară cu toții ne gândim la relaxare absolută și la cocktailuri răcoroase în aer liber. Imaginează-ți că stai în hamac, la iarbă verde, cu băutura preferată în mână, rece ca gheața…

Ai agenda încărcată de deadline-uri și un ritm de viață alert? Dă-ne voie să intervenim! Avem planul perfect de petreceri after work după o zi de muncă! Dacă ești unul dintre oamenii care-și valorifică dreptul la căutarea fericirii după ora 6 p.m, citește mai departe.

În primul rând, alege terasele cu mâncare bună

Oricine are nevoie de motivație și energie la job. O soluție sigură sunt weekendurile care încep mai devreme. A zis cineva de locuri de ieșit seara? Dacă lucrezi în zona de nord a Bucureștiului, tu și colegii tăi sunteți foarte aproape de terasele înconjurate de verdeață de pe domeniul Caro – adevărate grădini de vară perfecte pentru timpul liber în București – și în apropiere de Lacul Tei. În drum spre casă, oprește-te la una dintre terase să te bucuri cu colegii de priveliștea apusului în întreaga lui splendoare și de fermecătoarele bucătării internaționale!

Cu arome îmbietoare și platouri multicolore, muzică pe fundal și cerul albastru deasupra  – nicio altă variantă nu e mai bună după orele petrecute la birou! Nu lăsa să treacă vara fără să guști din cele mai apetisante bucătării ale lumii: bucătăria americană, libanezăchinezească, polonă, cubanezăfranceză, spaniolă… și cea mai gustoasă dintre toate – bucătăria românească. Iar după ce ai mâncat bine alături de colegi, viața e mai frumoasă și ultima zi de lucru a săptămânii vă găsește în cea mai bună formă!

Petreceri cu băuturi-destinație care stimulează

Vara, cocktailurile și petrecerile alfresco sunt obligatorii! Mai ales când promit călătorii către destinații imaginare. Enumerăm doar câteva băuturi creative cu efect de distracție garantat: Calcan Spritz, Cancun Margarita, Mojito Mioritic, Shamrock Shooter, Jafa Beach Limonana. Ai ghicit destinația la care te trimit cu gândul? Și nu uita, cele mai tari petreceri sunt cele care bifează cel puțin 3 din motivele de mai jos:

  • Îmblânzesc dorul de vacanță pentru câteva ore
  • Aduc weekendul mai devreme
  • Servesc porțiile ideale de relaxare urbană, în aer liber
  • Deschid apetitul cu cocktailuri din partea casei pentru tine și toată echipa din companie.
  • Au un meniu pe gustul tuturor, cu specialități inspirate din tradițiile bucătăriilor internaționale
  • Oferă timp de calitate și bucuria micilor plăceri ale unei seri de vară

„Joi la Caro” pentru companii

Cu scopul de a-i recompensa pe angajați și de a le oferi un mediu relaxant după programul de birou, Caro a demarat seria de evenimente în București 2017  “Joi la Caro”. Companiile interesate se pot înscrie la evenimentele din fiecare săptămână ca să-și răsplătească în mod inedit angajații.

Situat în cea mai verde zonă a Bucureștiului –  unde ajungi ușor din orice punct al orașului – Caro îmbină istoria locală și atitudinea inovatoare, iar acum vine în întâmpinarea companiilor cu un pachet complet de petreceri tematice în aer liber, ideale pentru grupuri de minim 30 de persoane.

Cele mai importante beneficii ale evenimentelor “Joi la Caro” sunt:

  • Reduceri de 25% la meniul de băuturi
  • Meniuri delicioase cu tematică, în fiecare săptămână
  • Distracție la petreceri after work: relaxare și socializare într-un cadru cu verdeață, în aer liber

Petrecerile tematice pot fi rezervate de angajați direct de pe site urmărind evenimentele active în pagina “Joi la Caro”. Pentru a primi direct temele noastre și ofertele speciale, vă recomandăm să vă înscrieți la newsletterul Caro.

VEZI TOATE ARTICOLELE