Este firesc să îți dorești ca nunta ta să fie un eveniment super special, atât pentru tine și jumătatea ta, cât și pentru invitații voștri dragi. Dacă te-ai întrebat care este factorul care ți-ar putea transforma nunta într-un moment deosebit față de sutele de nunți care au loc în fiecare an în București, noi, la Hotel Caro, am identificat răspunsul, și putem să-ți oferim soluția: cheia spre o nuntă aparte o reprezintă o locație ofertantă, cu servicii impecabile, o sală de evenimente potrivită, cu o grădină sau terasă fotogenică unde să faceți fotografiile de album. Iar dacă visai la o nuntă în aer liber în București, cu totul și cu totul specială, la Caro avem oferta ideală pentru tine!

Nunta în aer liber, în București, este destul de rar întâlnită, și acest lucru este din cauza faptului că nu există multe locuri în oraș care să aibă toate elementele pe care le găsești la Hotel Caro: Ballroom, un personal cu experiență în organizarea nunților de poveste, acces direct spre o grădină verde îngrijită, priveliștea lacului. La Caro, cel mai verde spațiu din nordul Bucureștiului, nunta în aer liber nu este doar un vis, ci o realitate, datorită unei serii de avantaje logistice. Să le descoperim!

Trei motive pentru care să îți faci nunta în aer liber în București, la Hotel Caro

  1. Hotel Caro, care se întinde pe 5 hectare, este situat pe bulevardul Barbu Văcărescu 164A. Această zonă este printre cele mai importante în București, fiind locul unde zeci de companii își au sediul. Amplasarea Hotelului Caro pe malul lacului Tei, într-o zonă de business a orașului, are avantajul de a-l face să fie un loc liniștit, unde petrecerile în aer liber se pot desfășura în voie, fără a deranja vecinii. Hotel Caro este oaza urbană la care visai pentru nunta în aer liber în București!  

  2. Deși poate părea puțin desprins de lume, hotelul este ușor accesibil chiar și cu mijloacele de transport în comun: stația de autobuz 605 se află la un minut distanță față de hotel, iar stațiile de metrou Aurel Vlaicu și/sau Pipera sunt la un kilometru distanță, adică o plimbare de 10 minute. De asemenea, la Hotel Caro poți ajunge fără probleme și cu mașina personală, căci aici ai siguranța unui loc de parcare – pe Domeniul Caro se află un spațiu de parcare de aproximativ 400 de locuri, așadar nu vei avea probleme în a-ți găsi locul potrivit în care să-ți lași în siguranță mașina.

  3. Sălile de evenimente pentru nunți în București, fie că este vorba despre nunți în aer liber sau nunți într-un spațiu elegant și cuprinzător pentru toți invitații, sunt dotate cu facilitățile necesare unei petreceri de nuntă (sau chiar de cununie civilă) – sistem de sunet și lumini, ecran (4×3 m), videoproiector, aranjament festiv pentru mese, ring de dans modular!

Grand Ballroom este cea mai spațioasă sală de evenimente Caro (645 metri pătrați), fiind modulară. Capacitatea sa maximă este de 312 invitați (stil banquet) sau de 208 în stil cabaret. Grand Ballroom este sala potrivită pentru nunta în aer liber în București, fiindcă are acces direct spre grădina plină cu flori de pe malul lacului Tei. Accesul dintre Grand Ballroom spre aerul proaspăt de afară se face fără probleme și, de aceea, este unul dintre cele mai apreciate spații de evenimete – atât corporate, cât și private.

A doua sală pe care o recomandăm pentru nunta în aer liber în București este sala Eminescu, care, de asemenea, beneficiază de acces facil spre terasa cu grădină, însă este o sală potrivită pentru petreceri de dimensiuni mai mici: pe suprafața sa, de 150 de metri pătrați, pot fi găzduiți până la 80 de locuri în stil cabaret sau 96 în stil banquet.

Alege oferta de nuntă Caro Hotel

Ca în fiecare an, Caro Hotel a participat la edițiile celor mai cunoscute târguri de nunți, printre care amintim Mariage Fest. La standul Caro se pot afla mai multe detalii despre pachetul de nuntă pe care hotelul îl pune la dispoziție. Acesta include:

  • Cameră Executive pentru mireasă și mire;

  • Prețuri speciale pentru cazarea oaspeților;

  • Organizator de eveniment dedicat;

  • Primirea invitaților în grădină;

  • Degustare meniu.

Dacă ți-a scăpat ocazia de a vizita ediția de primăvară a târgului Mariage Fest, stai fără griji: chiar la Hotel Caro, avem tradiția organizării unui eveniment special, la care te așteptăm cu drag: Wedding Open Day. Aflată la a doua ediție 2019, Wedding Open Day va avea loc pe 05 mai 2019 (între 12.00-18.00). Vino să descoperi live frumusețea Grădinii Caro, eleganța sălilor de evenimente, precum și alte surprize pe care le pregătim cu măiestrie pentru tine și evenimentul tău special!

VEZI TOATE ARTICOLELE