Hotel Caro este locul perfect pentru evenimente memorabile, pline de farmec. În Grădina Caro vei descoperi o oază naturală ce creeaza setting-ul perfect pentru evenimentul tău. Astfel, vara aceasta, fiecare garden party organizat aici s-a transformat într-un succes deplin. Întelegem perfect stresul organizării unui eveniment, motiv pentru care locația noastră, cât și echipa de organizare, sunt mereu la cele mai înalte standarde. 

De la petreceri corporate, la evenimente deosebite, Grădina Caro asigură un loc impecabil pentru o atmosferă de neuitat pentru fiecare invitat. 

Care este secretul unui eveniment upscale la Grădina Caro?

Atunci când vrei să organizezi un eveniment de top într-o locație spectaculoasă, sunt câteva ingrediente ce nu pot lipsi din mixul tău organizatoric. Iată câteva idei mai jos, ce te pot inspira pentru evenimentul sau garden party-ul tău viitor

#1 Începe cu invitațiile. 

Un eveniment modern începe cu o invitație cel puțin “seducătoare”. Trendurile anului 2019 în materie de invitații conțin grafici moderne, minimaliste, cu accente de culoare și multă personalitate. În funcție de tipul și tematica evenimentului, poți crea o invitație personalizată ce va convinge invitatul încă de la prima privire să nu lipsească.

#2 Programul face diferența.

Asigură-te ca programul garden party-ului tău este unul divers și atractiv. Momente artistice bine închegate, divertisment (fie sub forma unui moment muzical, de dans, sau altele) – toate vor crea o atmosferă în care invitații tăi pot socializa și, în același timp, se pot simți bine. 

#3 Creează o atmosferă plină de farmec.

Când ai la dispoziție o grădină spectaculoasă precum Grădina Caro, te poți juca cu o multitudine de idei pentru a crea o atmosferă spectaculoasă. Zone de relaxare sau socializare delimitate cu decorațiuni naturale (precum ghirlande de flori), lampioane sau beculețe colorate de exterior (dacă evenimentul se întinde până seara), zonă de catering, cu grătar și candy bar – fiecare pas al invitaților tăi va face parte dintr-o călătorie plăcută prin întregul eveniment. 

Inspiră-te din alte evenimente și garden parties organizate la Grădina Caro

Vara aceasta am avut plăcerea de a găzdui în Grădina Caro câteva evenimente deosebite, cu care nu ezităm să ne mândrim cu fiecare ocazie. Camera de Comerț a Olandei (NRCC) a organizat pe 7 august un BBQ Summer Party cel puțin memorabil, în peisajul nostru urban, natural. Evenimentul a avut scopul de a aduna laolaltă comunitatea NRCC și companii externe, pentru o seară plăcută de networking, good vibes și preparate delicioase. 

Un alt eveniment cel puțin la fel de fermecător al acestei veri a fost petrecerea de vară a Camerei de Comerț Britanice.Petrecerea de grădină de vară BRCC a oferit forumul perfect pentru ca membrii, liderii de afaceri și antreprenorii să se întâlnească, să facă schimb de idei și să facă conexiuni importante, toate într-o atmosferă relaxată și împrejurimi fabuloase. Membrii camerei și oaspeții s-au bucurat pe deplin de o petrecere tematică de golf îmbogățită splendid cu cocktailuri variate, vin de la o cramă autohtonă și alte băuturi. Artiști invitați pentru momentele artistice au fost violonista electrică Grazziela, echipa de dans FiveGym și cântărețul John Romanu. Rezultatul? Un eveniment de nota 10.

Tot de o atmosferă deosebită s-au bucurat vara aceasta și invitații Camerei de Comerț și Industrie Germano-Română, în cadrul Sărbătorii Verii 2019. Grădina Caro a fost o “gazdă” perfectă pentru o zi de sport și distracție, cocktail-uri răcoritoare și networking. Data viitoare când te gândești să organizezi un eveniment corporate reușit sau un garden party memorabil, alege Grădina Caro – îți vom oferi tot suportul pentru a te bucura de un eveniment despre care invitații tăi vor vorbi timp îndelungat!

 

VEZI TOATE ARTICOLELE