Cu Halloween-ul care se apropie cu pași repezi, părinții și copiii deja caută cele mai sperioase evenimente în București. La Hotel Caro găsești cea mai tare petrecere. Nu îti rămâne decât să îți găsești costumul perfect și să te pregătești pentru o noapte memorabilă. Astfel, ți-am pregătit un party de Halloween pentru cei mici și cei mari unde te poți delecta cu o atmosferă înspăimântător de fun, preparate culinare și băuturi în tematica petrecerii, momente de dans și film și multe alte surprize. Nu uita să îți rezervi locul de pe acum! 

Ce te așteaptă la petrecerea de Halloween de la Caro?

Hotel Caro este deja faimos pentru unele dintre cele mai reușite evenimente din București. Iar când vine vorba de petreceri tematice, de fiecare dată avem rețeta unui party de succes. De la atmosferă, meniu, divertisment și surprize, părinții și copiii sunt mereu captivați de seara perfectă și ce le oferă.

Anul acesta, pe 31 octombrie, la Fabrica @ Caro, drumul dovlecilor sculptați va ghida oaspeții către o petrecere de Halloween de nota 10.

Vom sculpta dovleci, un magician ne va purta într-o lume a misterelor, vom asculta muzică, vom dansa, vom vedea filme. Iar locul de joacă al celor mici va fi  „costumat” de Halloween și va avea vată de zahăr din plin, finger bites și multe alte delicii. 

Cât timp cei mici se bucură de atmosferă, părinții se pot delecta în egală măsură. Le-am pregătit bucate sperios de delicioase, cocktailuri savuroase și atmosfera perfectă pentru relaxare, conversație și deconectare după o zi plină. 

Detaliile și rezervările se pot face pe email la sales@hotelcaro.ro.

Cum alegi costumul perfect de Halloween?

Într-o mare de evenimente în București cu tematică de Halloween, detaliile care captează mereu atenția sunt costumațiile. O vrăjitoare? Un zombie? O fantomă, un vampir sau un dovleac? Indiferent ce personaj vrei să fii de Halloween, costumul este esențial. Dacă nu ai deja unul acasa, creat sau improvizat, magazinele de închiriere costume din București îți stau la dispoziție cu o gamă variată din care să alegi, atât pentru tine, cât și pentru copii. Dacă vrei să ieși cu adevărat în evidență la petrecere, o costumație pentru întreaga familie din aceeași temă va arăta spectaculos. Doar o singură dată pe an ai șansa de a participa la astfel de evenimente în București tematice, deci nu ezita să te îmbraci pe măsura ocaziei. 

Tips & tricks pentru un super Halloween party la Caro

Dacă vrei să profiți la maximum de această ocazie și sa te distrezi cât mai mult la petrecerea noastră, ți-am pregătit câteva sfaturi pe care să le urmezi, mai jos.

#1 Intră în pielea personajului

Indiferent ce costumație alegi, devino pentru o seară personajul ales. Vei simți cu adevărat atmosfera Halloween-ului. Magicianul nostru și decorul de la locație vor ajuta din plin la crearea unei seri pline de mister. 

#2 Savurează preparatele tematice

Finger Bites, Monster Bones, Hair Candy, Fire Ball, Devilish Eggs, Eyeball Pasta, Poisoned Apple sunt preparatele speciale de la Dinner of the Dead care îți vor condimenta seara din plin. Crazy chef-ul nostru Paterău te va aștepta cu o mulțime de surprize culinare!

#3 Participă și bucură-te din plin de toate activitățile

Locul de joacă pentru copii le va oferi celor mici o experiență de Halloween cu adevărat remarcabilă, deci nu ezita să îi încurajezi să se bucure de ea. Muzica vă va introduce în atmosfera de Halloween, în timp ce filmul va adăuga acel strop de mister pe care vi-l doreați. 

Te așteptăm pe 31 octombrie la Caro, de la ora 18, la o petrecere de Halloween ce va deveni faimoasă în rândul tuturor stafiilor, vrăjitoarelor și celorlalte personaje de Halloween. Prețul este de 60 de lei pentru copii și 80 de lei pentru adulți. 

 

VEZI TOATE ARTICOLELE