Știm că nu mai este niciun secret pentru nimeni, dar Grădina Caro este locul perfect pentru evenimente cool, festivaluri și garden party-uri. Situată în partea de nord a Capitalei, grădina găzduiește în mod frecvent evenimente corporate sau sociale, cât și oaspeți care vor să se relaxeze într-un cadru urban, dar natural. De ce? Simplu – locul este o oază de natură cool și revigorantă.

Devenită deja una dintre locațiile preferate ale Bucureștiului, Grădina Caro a fost sezonul acesta gazda unora dintre cele mai cool festivaluri – Festin în Grădina Hotel CaroFestivalul Înghețatei Bune sau Craft Beer Festival 2019. Ce a avut unic fiecare dintre aceste evenimente? Află mai jos și inspiră-te!

Cum arată un eveniment de tip festival la Caro?

Urban, cool, memorabil – așa este fiecare festival sau garden party la Caro. Transformate în adevărate experiențe senzoriale în peste cei 5000 de metri de iarbă, evenimentele din Grădina Caro creeaza un mix perfect între experiența urbană și natura care oferă relaxare și good vibes invitaților. 

Când spui evenimente la Caro, cu siguranță te aștepți la ceva impresionant în locația generoasă pe care hotelul și grădina și-au construit deja frumoasa reputație în București. Un garden party organizat și ținut aici va arăta cu adevărat impresionant – fiecare colțișor al Grădinii Caro parcă a fost creat pentru clipe relaxante sau fun prin marea de verde a grădinii. 

Festinul în Grădina Hotel Caro este chiar evenimentul care a dat tonul festivalurilor la Caro, pe 5 mai. Acest picnic în oraș, pe iarbă, a avut un succes răsunător. Sub același titlu, evenimentul e reunit o parcare plină de food truck-uri celebre și baruri de bere craft, muzică ambientală si seturi de DJ, toate pentru o atmosferă efervescentă timp de 3 zile.

Un alt eveniment la fel de drag nouă a fost Festivalul Înghețatei Bune, pe 23 august, cu o misiune caritabilă – aceea de a ajuta 37 de copii din Centrul de Plasament 6 din Voluntari să învețe mai bine și să se bucure de copilărie. Pentru copii, acest mic festival din Grădina Caro a însemnat ateliere de face painting și dans, teatru și improvizație, tatuaje amuzante, un magician, animăluțe din baloane, concursuri cu premii. Însă și adulții au avut parte de muzică bună, răsfăț cu bomboane de ciocolată și înghețată și șansa de a învăța cele mai faine rețete de înghețată. Iar pentru cei mici, cât și cei mari, nu au lipsit furnizorii de înghețată artizanală, food truck-urile sau produsele BIO, dar nici responsabilii de atmosfera magică – muzicieni, actori, trupe de teatru de improvizație și multe altele. Magic, nu?

Iar pentru a marca în stil finalul acestei veri, Craft Beer Festival 2019 și-a deschis porțile la Grădina Caro pe 30 august, pentru 3 zile de degustări ale celor mai bune beri craft, o atmosferă de milioane și o sesiune de socializare pentru iubitorii de bere. 

La Grădina Caro găsești mereu spațiul perfect pentru evenimente sociale, festivaluri pe diferite tematici și momente magice de respiro în cadrul unui garden party memorabil. 

Stai cu ochii pe noi, cu siguranță vom reveni cu noi festivaluri pe viitor! 

 

 

VEZI TOATE ARTICOLELE