Nu mai este nici un secret pentru nimeni că Hotel Caro este locația unora dintre cele mai memorabile evenimente în București. An după an, reinventăm creativitatea în materie de evenimente deosebite care ne mulțumească oaspeții și să le permită să petreacă clipe frumoase alături de familie și prieteni. Excepție de la această regulă nu face nici acest sezon de evenimente de  iarnă. Iar pentru a afla ce surprize vin, v-am pregătit un interviu cu Zsolt Makkai, Marketing Director la Hotel Caro.

Vă invităm să citiți cu plăcere interviul, cât și răspunsurile lui, mai jos.

1. Care este viziunea #Caro pentru acest sezon rece în materie de evenimente deosebite?

Zsolt Makkai: Am pregătit pentru acest sezon de Sărbători de iarnă evenimente evocând perioada interbelică, după cum urmează:

  • brandul românesc de familie – Caro reprezintă o istorie în București, iar acest lucru merită marcat prin tematica interbelică, românească.

  • atat entertainmentul, cât și bucătăria sunt reintrepretate, prezentând un eveniment unic, cu elemente și istorie de povestit (trupă de can can, chanconette, mangaliță cu cremă de prune sau pară în vin roșu și multe alte surprize). 

  • am pregătit o petrecere de Revelion absolut spectaculoasă, inspirată din celebrul film Visul lui Tănase. Visul lui Tanase, tema petrecerii din acest an, poartă numele filmului creat de marele actor de comedie Constantin Tănase, o evocare a Bucureștiului de altă data și a atmosferei Micului Paris. Caro sărbătorește trecerea dintre ani cu o petrecere care aduce în prim plan locul, oamenii, atmosfera unei perioade de glorie istorică, re-adusă în prezent în toată splendoarea ei. Te invităm să retrăiești atmosfera Bucureștiului din perioada interbelică prin programe autentice live, însoțite de degustări variate și experiențe gastronomice autohtone reinterpretate. Vei avea plăcerea să mai descoperi și o artista de șansonete și program de cancan, decoruri inspirate din filmul cu același nume al marelui actor de comedie Constantin Tănase și dress code tematic.

2. Ce aduc nou evenimentele de toamnă-iarnă oaspeților care deja s-au îndrăgostit de locație și de atmosfera de la #Caro? Care sunt evenimentele cool pe care le pregătiți în lunile următoare?

Zsolt Makkai: Avem câteva evenimente pe care abia așteptăm să le trăim cu oaspeții noștri. 

Corporate Xmas Party – firmele ne caută pentru aceste oferte, tot pe tematică de retro/interbelic. 

Kids Xmas Party – am pregătit un meniu surpiza pt cei mici, atenti la nevoile lor.

Petrecerea de Revelion este gândită să ofere o seară de neuitat, cu tematică inspirată din filmul interbelic „Visul lui Tanase”; magia Bucureștiului, a bucătăriei autohtone și a distracției boeme alături de invitați și prieteni. 

Happy New Year 2020 Brunch – prima zi a noului an începe cu o masă tradițională, savurând saramură din crap de Dunare, jambon cu mere caramelizate, murături din beciul bunicii sau desertul poale în brâu; acestea sunt doar câteva bunătăți din meniul gândit să fie pe placul celor care au petrecut și dansat în atmosfera interbelică.

3. Care este rețeta succesului organizării unui eveniment reușit la #Caro?  

Zsolt Makkai: În primul rând, creativitatea și diversitatea ofertei; spațiul generos permite multe opțiuni de organizare și set-up, echipa dedicată cu experiență și conceptul unic al fiecărei eveniment oferă o experiență reală și de povestit. Scopul nostru este sa ne gândim la clienții noștri și familile acestora, creăm concepte și oferte pentru fiecare membru al familiei, oferind pe lângă spațiul dedicat și amenajarea tematică. În fiecare an învățam noi lucruri despre oaspeții noștri, ce le place, ce preferă, care este atmosfera ideală pentru ei. 

În plus, suntem mereu atenți la trendurile de evenimente anuale, dorind să le aducem invitaților noștri noi concepte și surprize care să le confirme încă o dată că alegerea perfectă pentru entertainment de calitate și momente deosebite este Hotel Caro.  

Urmăriți secțiunea de Evenimente de la Hotel Caro pentru a fi mereu la curent cu ultimele evenimente din București și surprize memorabile pentru fiecare membru al familiei!

VEZI TOATE ARTICOLELE