Anul 2019 a fost extrem de bogat în materie de evenimente la Hotel Caro. Diversitatea temelor de evenimente a atras tot mai mulți oaspeți mulțumiți să calce pragul hotelului pentru a gusta din savoarea fiecăruia dintre ele. Ca de fiecare dată, ne-am dedicat pasiunea creării unor experiențe memorabile, dedicate celor mici și mari, în egală măsură, îmbinând locația noastră – o oază în mijlocul naturii – cu experiența echipei de organizare și tendințele de evenimente anuale. 

Astfel, vă invităm mai jos să recapitulăm împreună unele dintre cele mai frumoase evenimente #Caro ale anului 2019, înainte de a ne bucura de cele care urmează în 2020.

Evenimente memorabile la CARO în 2019

Pe 14 februarie am sărbătorit împreună iubirea, de Valentine’s Day. De Ziua Îndrăgostiților, cele mai dulci ingrediente au fost cele ideale pentru celebrarea dragostei, în compania muzicii live alături de The Twins Band. În Restaurantul La Vitrine cu priveliște romantică și natură, atmosferă turcoaz și decor vibrant, Prosecco și un meniu rafinat cu influențe mediteraneene. Apoi, într-o notă la fel de dulce, am celebrat frumusețea feminină de 8 martie, în cadrul evenimentului Sweet Like a Candy. Am găzduit la restaurantul La Vitrine o seară dedicată fetelor, cu program special, surprize jucăușe, spumant, DJ set ritmat, un show fabulos de stand-up comedy și vată de zahăr absolut delicioasă.

Un alt eveniment extrem de drag nouă a fost Festin în Grădina Caro, un adevărat picnic urban extins pe durata a 3 zile, pe malul lacului, cu peste 5000 de metri de iarbă, o parcare plină de food-truck-uri celebre și baruri de bere craft. A urmat Bucharest in the Sky, eveniment la înălțime în parteneriat cu Dinner in the Sky România – o experiență inedită la 50 de metri înălțime deasupra Lacului Tei, natură și briza ușoară, plus deliciile perfecte îmbinate cu degustarea vinurilor deosebite, poveștile spectaculoase și muzica live. 

Odată cu venirea verii, a fost momentul pentru BBQ parties de neuitat în Grădina Caro. Camera de Comerț a Olandei a organizat pe 7 august un BBQ Summer Party cel puțin memorabil, în peisajul nostru urban, natural. Un alt eveniment cel puțin la fel de fermecător al acestei veri a fost petrecerea de vară a Camerei de Comerț Britanice. Tot de o atmosferă deosebită s-au bucurat vara aceasta și invitații Camerei de Comerț și Industrie Germano-Română, în cadrul Sărbătorii Verii 2019. Grădina Caro a fost o “gazdă” perfectă pentru o zi de sport și distracție, cocktail-uri răcoritoare și networking. 

Iar la final de vară, am marcat momentul cu un alt eveniment delicios – Craft Beer Festival 2019 – un eveniment dedicat berii, craftului creării ei și iubitorilor acestei licori. Nu mult după aceea, pe 16 noiembrie, a urmat Whisky Fest 2019, aflat la cea de-a 3-a ediție. Iar la final de an, am marcat trecerea dintre decade cu un eveniment senzațional, marca #CaroHotel – Visul lui Tănase – Revelion la Caro. Caro a sărbătorit trecerea dintre ani cu o petrecere care aduce în prim plan locul, oamenii, atmosfera unei perioade de glorie istorică, re-adusă în prezent în toată splendoarea ei. Visul lui Tanase, tema petrecerii de Revelion din acest an, a purtat numele filmului creat de marele actor de comedie Constantin Tănase. 

Ne-am propus să ne surprindem oaspeții și în 2020, astfel am pregătit deja o serie de evenimete deosebite, cu ocazii la fel de speciale, precum Valentine’s Day, Wedding Open Day, 8 Martie, 1 Mai și alte festivaluri în Grădina Caro. Rămâneți aproape de noi, urmează alte evenimente spectaculoase și în 2020. 

Dorim să le mulțumim tuturor celor care s-au bucurat de aceste evenimente minunate alături de noi și au apreciat pasiunea și dedicarea din spatele lor, care nu ar fi posibil fără asumare și profesionalism, așa cum au declarat cei din echipă: “Fiecare eveniment de la CARO este gândit conceptual, organizat de fiecare dată de către o echipă dedicată. Munca în echipă este cea care asigură succesul fiecărui eveniment, oferind un parcurs ca o adevărată călătorie în lumea Caro de la începutul și până la finalul său. Chiar și așa însă, pe lângă coordonare, ultimele verificări și double check-ul revin în sarcina Managerului Operational; echilibrul operațional este esențial într-un hotel, iar la CARO această sarcină de lider îi revine lui Mihai Zamfir”.

VEZI TOATE ARTICOLELE