Când ești părinte și job-ul te plimbă dintr-un oraș în altul, orice călătorie de afaceri este plină de provocări. Mai ales pentru că îți dorești să faci față cerințelor de business, dar să păstrezi și timpul de calitate petrecut cu familia. De ce să nu le combini în aceeași experiență absolut surprinzătoare? La Hotel Caro suntem bucuroși să răspundem cerințelor unei călătorii de afaceri și să-i mulțumim și pe cei mai mici oaspeți ai noștri cu diverse activități pentru copii în București.

Dar care sunt condițiile în care o călătorie de afaceri poate fi prietenoasă pentru întreaga familie? Citește mai departe ce are Hotel Caro de oferit pentru a-ți prelungi călătoria de afaceri într-o experiență în familie.

Un hotel family-friendly, înconjurat de natură

Se știe că atunci când sunt foarte mici, copiii se adaptează ușor și pot fi obișnuiți să călătorească – și să iubească orice nouă plecare, în special dacă cineva e atent în permanentă la nevoile lor. De aceea, vă recomandăm să plecați la drum cu cineva din familie care vă poate ajuta, cum ar fi bunica, bona sau cea mai bună prietenă de familie. Odată ce ajungeți la Hotel Caro, veți vedea că spațiile din hotel și din afara hotelului sunt foarte generoase. Aici copiii își pot petrece timpul în voie sau se pot juca pe domeniul nostru cu aer proaspăt, păsări sălbatice și peisaje desfășurate pe cinci hectare, în timp ce tu participi la întâlnirile de business sau la evenimente.

Camerele perfecte pentru o călătorie de afaceri în familie

O cameră spațioasă cu priveliște și balcon este exact ceea ce se potrivește unei călătorii de afaceri în familie sau sejururilor mai lungi. Camerele Executive de la Hotel Caro au pat dublu, canapea extensibilă și pătuț pentru copii, la cerere. În cameră veți găsi acel mix de elemente care fac orice ședere confortabilă: oglindă pentru cosmetică, halate de baie și papuci, uscător de păr, inclusiv cafea și ceai din partea casei, fierbător și espressor. Datorită internetului WI FI gratuit și biroului de lucru, aceste camere se potrivesc și călătoriilor de afaceri. Geamurile mari aduc multă lumină naturală înăuntru, iar draperiile închise la culoare creează acea atmosferă de odihnă de care copiii au nevoie și în timpul zilei.

Locuri de joacă și activităti pentru copii în București

Dintr-o călătorie de afaceri cu familia nu poate lipsi distracția. Când la hotel sunt locuri potrivite pentru orice vârstă, e o oportunitate că toată lumea să se simtă bine în același timp, fără a consuma în plus bugetul alocat vacanței în familie. Locurile de joacă de la Hotel Caro sunt foarte atractive pentru cei mici și, cel mai important, sunt sigure, pentru că se află pe un domeniu privat și supravegheat. Copiii se pot distra în voie în diferite tipuri de leagăne și tiroliană, toate într-un decor cu natură și ferite de zgomotul orașului.

Pe lângă spațiile de joacă din aer liber, cei mici pot participa la diversele activități pentru copii în București pe care le organizăm la hotel: petreceri, tabere de vară, spectacole interactive, teatru pentru copii.

București – destinația sigură pentru familiile cu copii

Ca în orice călătorie de afaceri în care vin și cei mici, destinația este foarte importantă! Cu o mulțime de locuri și activități pentru copii, București merită să fie descoperit. Dacă vă permiteți să fiți flexibili, luați în calcul să vă prelungiți călătoria de afaceri peste weekend ca să explorați orașul, să vă relaxați și să îmbinați utilul cu plăcutul.

Aflat în nordul orașului, la Hotel Caro aveți mai multe opțiuni de timp liber. Puteți să stați pe malul Lacului Tei, în natură, sau vă plimbați în liniște pe aleile pietruite de pe domeniul nostru. Dacă este vreme frumoasă, puteți merge în cel mai mare parc din oraș. Parcul Herăstrău este perfect pentru o plimbare cu bicicleta sau cu vaporașul pe lac, plus are multe terase de vară. Dacă vreti să le creșteti entuziasmul celor mici, puteți să faceți o vizită la Grădina Zoologică sau să dați o tură prin magazinele de jucării. La doar 5 minute de Caro se află Mall Promenada, unul dintre cele mai tentante locuri de shopping din oraș cu branduri populare, o gamă largă de servicii și un rooftop senzațional, unde iarna cei mici iubesc să meargă la patinaj.

Pentru o experiență și mai bogată de călătorie puteți folosi dispozitivele inovatoare Handy pe care le veti găsi în camerele de hotel la Caro. Vă vor oferi recomandări personalizate cu locuri de vizitat, cele mai importante atracții din oraș, opțiuni de distracție. De asemenea, le puteți folosi pentru a apela gratuit orice număr local sau internațional, aveți acces la numere rapide pentru serviciile din hotel, și multe altele.

Rezervă o cameră Executive în București la Hotel Caro și primești din partea noastră un desert surpriză sau un coș de fructe, acces gratuit la sala de sport World Class cu piscină interioară și late check-out până la ora 15.00, în funcție de disponibilitate.

 

VEZI TOATE ARTICOLELE