Primăvara e abia la început și toată lumea știe că odată cu primele semne ale primăverii distracția se simte în aer. Pune-ți ochelarii de soare și bucură-te de mugurii înverziți, soare, păsări și zâmbete în cele mai noi grădini de vară și terase din București. Bere, cocktail sau o înghețată care-ți topește inima? Da, da și, din nou, da!

La Vitrine: Restaurantul cu grădină pentru exploratori

În București sunt multe locuri unde poți ieși, dar nu la fel de multe înconjurate de natură. Terasa La Vitrine este oaza secretă din Pipera – dar e ok, poți să dai vestea mai departe: tocmai ai descoperit una din grădinile ascunse din București! Cu un spațiu care te face să simți briza ușoară, o vei găsi alături de restaurantul La Vitrine pe un domeniu de cinci hectare de pajiști, pomi care ascund păsări sălbatice și o deltă în formare.

Servește prânz și cină, băuturi și, cel mai important, energie pozitivă – care e din partea casei. Are grătare, canapele confortabile, pomișori și încălzitoare pentru zilele răcoroase. Cheesecake-ul e atât de bun că-ți va părea rău dacă nu-ți lași loc pentru desert!

Glucoza Bar: terasa cool din București

Are charismă, frappé-uri delicioase și design în stil industrial cu amprentă nostalgic-urbană. Numele l-a primit de la fosta fabrică de glucoză, care în perioada comunistă a funcționat pe locul Hotelului Caro din împrejurimi.

Cocktailurile care adună culorile primăverii și deserturile cu fructe sunt doar câteva dintre alegerile firești de pe meniu. Piscina din împrejurimi te ademenește, soarele îți dă întâlnire la masă, verdele natural aduce fericire. Când cauți gânduri pozitive după o zi de lucru, anunță-ți prietenii că ești în vacanță, dar în oraș pe terasă.

1000 de Chipuri: Visul unei grădini de vară

Cărămidă roșie, accente metalice și cel mai generos meniu de vinuri. Viața e frumoasă când simți gustul dulce al relaxării. Reinventează-ți programul de lucru sau cucerește-ți un prieten cu o degustare plină de entuziasm.

Regula nescrisă a terasei 1000 de Chipuri din București e că serile de vară se dedică discuțiilor care te îmbogățesc spiritual – iar temele abordate sunt puse în valoare de culorile apusului și de unul din cele 500 de vinuri valoroase. Cât e de adevărat vei afla dacă vii să te răsfeți!

Restaurant. Terasă. Petrecere. Acum.

Știi cum se spune: cele mai tari petreceri sunt cele spontane! Dar la Caro, cele mai tari petreceri sunt în aer liber. Fie că vrei să-ți organizezi aniversarea, să vezi cu prietenii cele mai urmărite competiții de sport sau cauți o grădină de cocktail în București pentru un eveniment important, planul nostru include două cuvinte cheie: distracție garantată!

VEZI TOATE ARTICOLELE