2018 se apropie încet-încet, și de pe acum se anunță un an promițător. De la escaladă și ateliere pentru copii, la sporturi de iarnă pentru părinți, de la spectacole interactive la petreceri memorabile, de la cine cu premii-surpriză, la seri de joi cu specialități culinare din toată lumea, de la nunți în aer liber, la ediții de festivaluri locale, avem motive să credem că în anul care vine calendarul nostru va fi tot la fel bogat. Dar după un an plin, nu e ușor să tragi linie. Iată care au fost momentele noastre preferate din an – sperăm să găsești pe lista noastră cel puțin unul care să te inspire!

Derdeluș Party și idei romantice

Atunci când vine vorba de iarnă, folosim cele mai bune tehnici de încălzire: râsul şi mişcarea. Iubim oamenii de zăpadă și ne vizităm oaspeții speciali de pe Lacul Tei: lebedele, rațele sălbatice și multe alte specii de păsări din Deltă. Iar când avem ocazia, folosim cele mai bune motive ca să ne păstrăm atitudinea pozitivă pe vremea geroasă. Așa am dat startul sportului de iarnă cu sănii, plăci de snowboard, muzică și DJ, vin fiert și gustări. Încă se mai vorbește despre derdeluşul de pe domeniul Caro pe care l-am construit într-o singură zi.

Apoi, am redescoperit dragostea. Cu idei romantice și cadouri simbolice pentru inimile-pereche, am lansat de Valentine’s un amormetru pentru cuplurile îndrăgostite ca să afle cât de bine se potrivesc la gusturi culinare și am avut un weekend de relaxare cu Păsări-pereche, de Dragobete! Cine a trecut chestionarul plin de umor a primit premii-surpriză în deserturi fabuloase și cocktail-uri rafinate.

Surprize care nu se uită ușor

Suntem zi de zi în mijocul naturii. Prin urmare, am asortat la mugurii primăverii câteva detalii speciale: mărțișoare parfumate pe care le-am sădit la Caro, pălării AristoHats pentru petrecerea de 8 Martie și 250 de mucenici delicioși frământați în bucătăria Caro de către echipa noastră de vânzări pe care i-am dăruit colegilor și partenerilor Caro.

Vara am avut ocazia să ne bucurăm și mai mult alături de cei mici – a fost timpul noilor descoperiri și a prieteniilor la mult așteptata tabără urbană Caro Summer Camp! Distracție, un program cu activități educative pentru copii, cursuri zilnice de engleză, traineri internaționali, explorarea mediului – sunt doar câteva dintre lucrurile care au făcut ca fiecare zi din vacanța mare să fie specială. Știm din reacțiile părinților, dar mai ales de la copii.

Ne place să găsim mereu opțiuni pentru a petrece timp de calitate, iar toamna este anotimpul creativității, al tradiției și al petrecerilor terrribile în spațiul Caro. Am găzduit Premiile FIBRA – a doua ediție a festivalului local de creativitate organizat de IQads, dar am pregătit și un drum cu dovleci sculptați, de Halloween. Nu au lipsit activitățile pentru toată familia – la care ne pricepem cel mai bine. Un program de distracție, Parada Costumelor Chic & Scary și jocuri pentru copii. Plus dans, vin fiert și un meniu ieșit din tipare pentru părinți. De departe, a fost una dintre cele mai apreciate petreceri în familie – și cu cei mai mulți participanți.

Călătorii culinare în fiecare joi

Cea mai importantă serie de evenimente pe care le-am lansat în anul care tocmai se încheie a fost Joi la Caro. După 28 ediții putem să te convingem că rețeta ideală de relaxare după birou e următoarea: câte o destinație de vacanță în fiecare săptămână, cu specialități culinare specifice fiecărei țări și un boost de energie pe care spațiile noastre fermecătoare ți-l oferă gratuit.

La final de an, păstrăm același ton al bunei dispoziții pe gustul întregii familii cu un Revelion cât o Vacanță în jurul lumii. Cu alte cuvinte, noaptea dintre ani ne prinde într-o călătorie pe 5 meridiane ale distracției, la care sunteți invitații noștri – dacă nu aveți deja planuri.

Sigur nu am epuizat toate momentele surprinzătoare din 2017, așa că am pregătit și continuarea într-un nou articol, pe care te invităm să îl descoperi în curând pe site.

VEZI TOATE ARTICOLELE