Send a request

Submit

Caro cultura

Caro Cultura este un proiect independent, pornit din dragoste pentru artă, care își propune să contribuie activ la reconstrucția culturală a Bucureștiului. Cu o istorie de 25 de ani în peisajul bucureștean, Hotelul Caro s-a implicat activ atât în proiecte culturale, cât și în proiecte educaționale.

Visul de a construi un spațiu alternativ multicultural s-a născut în anul 2015, iar din 2019 au fost demarate lucrările pentru construireaunui spațiu modular care va găzdui atât spectacole de teatru și dans contemporan, cât și concerte și expoziții.

Sub motto-ul “Follow nature, Follow art”, proiectul Caro Cultura este o cărămidă pusă la temelia spațiului alternativ multicultural pornit în anul 2019.
Spectatorii sunt invitați la o incursiune în lumea picturii și a galeriilor de artă, prin intermediul filmului, iar spectacolele de teatru, îi vor îndemna la noi introspecții.

În această primă fază, respectiv în perioada 5 August – 24 Septembrie 2020, proiectul propune reprezentații săptămânale, începând cu orele 21.00, astfel:
• Miercuri, filme de artă – partener Happy Cinema
• Joi, teatru – parteneri Teatre si Artiști Independenți


Afla mai multe detalii pe   Caro CulturaCheck availability
Subscribe to our newsletter to receive our latest offers
Subscribe
Direct booking advantages

Book directly from this website to get the best prices and more!

Find out more
HOTEL CARO ESTE MEMBRU FIHR
Awards
Social
Phone +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Address 164A Barbu Văcărescu Blvd. 2nd District, 020285 Bucharest, Romania