Fiecare an aduce alte tendințe în organizarea de nunți, noi aranjamente, culori, modele de set-up în restaurante de nunți iar cum anul 2020 începe o nouă decadă, am căutat trenduri din care viitorii miri și organizatorii de evenimente speciale se pot inspira pentru organizarea unei nunți de vis.

Nunți în aer liber

Din ce în ce mai multe cupluri aleg să petreacă nunta în aer liber, într-o locație ce reușește să combine în mod fericit facilitățile unui restaurant de nuntă cu lejeritatea unui cadru natural. Mai mult, începând de anul acesta, cadrul legislativ ajută cuplurile să își organizeze toată ceremonia în natură – din martie 2020, cununiile civile se pot oficia și în grădini publice, parcuri, muzee și alte locuri in aer liber, cu aprobarea primarului.

Dacă alegi să îți faci nunta la Hotel Caro, ai la dispoziție trei decoruri deosebite în mijlocul naturii: malul lacului, pajiștea verde și grădina. Acest decor natural este în armonie cu visul oricărui cuplu de a avea o nuntă în aer liber în București și, fiind mai aproape de natură decât alte locații din oraș, imaginile surprinse în fotografii aici vor fi #wow! La lăsarea serii, petrecerea va fi animată cu ajutorul luminilor decorative, creând astfel o atmosferă de poveste. Fotografiile voastre vor fi cu adevărat spectaculoase în acest cadru minunat. 

Aranjamente și decorațiuni originale, în culori vii

Un trend al anului 2020 se anunță a fi folosirea unei palete coloristice cu tonuri puternice pentru decorațiuni, flori și set-up-ul restaurantului de nuntă. Un trend care se va menține este creativitatea în decorațiuni, de la șervețele și farfurii la „mărturii” ingenioase. Brides.com declară albastrul clasic ca fiind culoarea anului 2020, folosit complementar cu tonuri neutre, și aplicat pe invitații, decorațiuni în restaurantul de nuntă, mărturii – buchețele de albăstrele, rochiile domnișoarelor de onoare, șervețele, accesorii masă și scaune și, de ce nu, chiar pe tortul de nuntă!

Aranjamentele florale pot include acum, pe lângă buchetele clasice, creații artistice din flori de câmp, perene, flori uscate sau folosirea de plante vii ca decorațiuni, în locul florilor tăiate. Trendul sustenabilității începe să își facă simțită prezența inclusiv în organizarea de nunți.

Personalizare

Nunțile anului 2020 vor fi diferite de ceremoniile clasice, ieșind din șabloanele tip nuntă boho sau tradițională, romantică sau modernă. Rochiile de mireasă, influențate de trendurile modei, se reinventează în forme surprinzătoare, de la costume deux pieces, la accesorii din pene, tulle, vintage sau stil victorian, side split sau cu accesorii și formate supradimensionate.

Stilul tinde să fie minimalist, și să pună în evidență preferințele și personalitatea mirilor, coafurile si machiajul devin mai lejere și mai puțin „lucrate”. Tipul de entertaining ales, decorațiunile devin despre a intreține o stare de bine, o atmosfera de armonie și apropiere: mese dreptunghiulare, lungi, care aduc toți invitații împreună, lumină ambientală cu ghirlande pentru nunțile în aer liber.

După experiența sutelor de nunți organizate la Caro, suntem mândri să spunem că putem construi pe orice temă ți-ai imagina. Avem design contemporan, spații nonconformiste, clădiri în stil industrial chic, natură și istorie și o parcare pentru aproximativ 400 de invitați. Nu în ultimul rând, avem organizare eficientă care poate implementa orice concept de nuntă îți dorești.

Cum arată nunta ta la Caro?

Începe-ți nunta la Caro pe covorul roșu și întâmpină-ți invitații într-un cadru pitoresc, lângă un lac natural. Pe o pajiște verde, parfumul florilor, verdele peisajului și ciripitul păsărilor te desfată într-una din cele mai frumoase locații de nuntă în București cu grădină.

Alege Ball Room-ul sau Sala Mihai Eminescu, ca locație de nuntă. Caro Grand Ballroom se află chiar pe malul lacului oferind acces facil la grădina și la un foaier încăpător, cu lumină naturală. Grand Ballroom este denumită astfel datorită suprafeței sale de 465 metri pătrați, unde poate găzdui de la 208 invitați atunci când mesele sunt așezate în stil cabaret, și până la 312 în stil banquet.

Sala Eminescu, cu design sofisticat, creează atmosfera unei nunți de poveste, cu vibrații contemporane pline de stil. Este opțiunea potrivită pentru nunți cu un număr de invitați mai restrâns, având o suprafață de 150 de metri pătrați, potrivită pentru o petrecere de nuntă de până la 96 de invitați (stil banquet) sau 80 (stil cabaret).

Nu ezita să ceri o ofertă de nuntă la Hotel Caro! Descoperă toate propunerile noastre pentru o petrecere ca-n povești pentru nunți în București!

VEZI TOATE ARTICOLELE